Δώρα χωρίς click away ούτε courier

Δώρα της τελευταίας στιγμής 🎄🎅

Η ανταλλαγή δώρων ειδικά την Πρωτοχρονιά είναι μια από τις πιο αγαπημένες συνήθειες μικρών και μεγάλων στη χώρα μας. Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες τα καταστήματα είναι γεμάτα κόσμο που αγοράζει δώρα, λιγότερο ή περισσότερο ακριβά ή απλά συμβολικά, πάντα, όμως, γεμάτα αγάπη.

Αλλά, το 2020 όλα ήταν τόσο διαφορετικά κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς τόσο δύσκολης που κανείς δεν το περίμενε. Ένας αόρατος εχθρός, ο κορωνοϊός (covid-19) εμφανίστηκε, μια πανδημία χτύπησε όλο τον πλανήτη και οι συνήθειες όλων των ανθρώπων άλλαξαν. Σχολεία και καταστήματα έκλεισαν, οι παρέες έγιναν πιο μικρές και οι γιορτινές συγκεντρώσεις τελείωσαν.

Η ιστορία των δώρων & του Άγιου Βασίλη

Η άγνωστη ιστορία των Χριστουγεννιάτικων δώρων

Η προσφορά δώρων στις γιορτές και κυρίως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, είναι μια συνήθεια πολύ παλιά. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι έκαναν δώρα αν και… όχι στους ανθρώπους αλλά στους θεούς ή στην φύση για να έχουν τη βοήθεια και την εύνοιά τους. Αργότερα, τα δώρα βοηθούσαν στην ανάπτυξη καλών σχέσεων ανάμεσα σε βασιλείς και κράτη ή ακόμα και για να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες, συνήθεια που υπάρχει ακόμα και σήμερα μεταξύ συνεργατών. Η γέννηση του Χριστού τιμήθηκε από τους τρεις Μάγους με το προσκύνημα αλλά και τα δώρα τους (σμύρνα, λιβάνι και χρυσό).

Blogging & Blogs


Τί είναι το blogging; Τί είναι τα blogs;

Το blogging είναι ένα από τα αγαπημένα χόμπι των τελευταίων ετών με την ανάπτυξη και την εξάπλωση της τεχνολογίας. Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν καθημερινά να δημιουργήσουν ένα blog για να εκφράσουν τις σκέψεις και τις απόψεις τους, να μοιραστούν τις ιδέες τους ή να γράψουν πληροφορίες για ένα πλήθος θεμάτων. Οι αναγνώστες των blogs είναι πάρα πολλοί. 

Xριστούγεννα 2020

Πανδημία και Χριστούγεννα 2020! 'Ενας απρόσμενος συνδυασμός!

Χριστούγεννα 2020

Οι περισσότεροι νόμιζαν ότι θα φορέσουν ρούχα εντυπωσιακά για να παρευρεθούν όπως κάθε χρόνο σε κάποια φιλική ή οικογενειακή γιορτή ή σε κάποιο ρεβεγιόν. Ρούχα σαν τα παρακάτω όλοι τα ονειρεύονται για μια τέτοια μέρα:


Xριστούγεννα 2020

Digital Nomads : Ψηφιακοί Νομάδες

Ψηφιακός Νομαδισμός : Μια νέα τάση ή ένα νέο επάγγελμα;                       Σίγουρα, μια νέα εποχή στις εργασιακές σχέσεις.               ...