Social media και εθισμός

 Είναι τα κοινωνικά δίκτυα (social media) εθιστικά;


Έχοντας παρακολουθήσει το βίντεό μας, είδαμε ότι, χωρίς καμιά αμφιβολία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εθιστικά και η καθημερινή υπερβολική χρήση τους οδηγεί σε όλο και περισσότερα προβλήματα ψυχικά και σωματικά. 

Μαλάλα Γιουσαφζάι


"Κατάγομαι από μια χώρα που δημιουργήθηκε τα μεσάνυχτα. Όταν κόντεψα να πεθάνω ήταν μεσημέρι…" Είμαι η Μαλάλα Γιουσαφζάι. Το δεκάχρονο κορίτσι που εναντιώθηκε στους Ταλιμπάν όταν κατέλαβαν την εξουσία στην κοιλάδα Σουάτ του Πακιστάν όπου γεννήθηκε. Το κορίτσι που πολέμησε για το δικαίωμα στη μόρφωση.

Indie style


Το στυλ indie δείχνει την παιδικότητα και την πολύχρωμη πλευρά του εαυτού ενός εφήβου ή ακόμα και ενός ενήλικα. Είναι εξατομικευμένο δηλαδή μοναδικό, μια και η λέξη "Indie" είναι η συντομογραφία της λέξης "individual". Επανήλθε στη μόδα το 2020 μέσω της εφαρμογής TikTok.

Λόγια που εμπνέουν


Νέος χρόνος σημαίνει νέα αρχή. Η ζωή είναι ένα ταξίδι κάποτε εύκολο κι άλλοτε πιο δύσκολο. Τα λόγια ανθρώπων που άφησαν το στίγμα τους στη ζωή είναι πάντα τροφή για σκέψη και έμπνευση. 

Ας δούμε τι είπαν πέντε άτομα που αναγνωρίσθηκαν παγκόσμια, για τη ζωή, τη σοφία και το έργο τους.

Digital Nomads : Ψηφιακοί Νομάδες

Ψηφιακός Νομαδισμός : Μια νέα τάση ή ένα νέο επάγγελμα;                       Σίγουρα, μια νέα εποχή στις εργασιακές σχέσεις.               ...